Subscribe to our newsletter

Contact us

Projects  /  Residential 

Villa Feliu //

Port d’Andratx, Mallorca

The project scope was to extend and raise the entire 1970's style terrace, in line with the rest of the property, improving the flow and giving a simple streamlined visual. The pool reshaped for symmetry and greater depth, relining and a complete technical system replacement. The clients opted for saltwater chlorination, often the system of choice for new or renovated swimming pools. As a result, porcelain tiles, designed to look like natural stone and with a non-slip texture were used for this project. A specialist resin-based epoxy grout was used, essential to ensure the salt water pool’s longevity.

 
 
Value £
Location Port d’Andratx, Mallorca
Year 2018

Back

back back

Share

*For the privacy and security of our clients we may have changed the house name and location of the properties shown on our project pages.

Share this page